توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

دلیل عدم حضور چمران در صحن شورای شهر تهران چیست؟

نایب‌رئیس شورای شهر تهران دلیل عدم حضور مهدی چمران رئیس شورا در جلسات شورای شهر تهران را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 13
کد خبر: ۱۸۹۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، پرویز سروری در حاشیه برگزاری یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسه امروز شورای شهر تهران با ادامه بررسی حسابرسی‌های بازه زمانی 96 تا 99 آغاز خواهد شد به طوری که ما بنا داریم امروز حسابرسی‌های مربوط به این بازه زمانی را به اتمام برسانیم.

 

وی افزود: با اتمام حسابرسی‌های بازه زمانی 96 تا 99 بنا داریم حسابرسی‌های سال 1400 مربوط به دوره ششم را در صحن شورا بررسی کنیم تا نقاط ضعف و قوت آن شناسایی شود.

 

نایب رئیس شورای شهر تهران در خصوص عدم حضور مهدی چمران رئیس شورا در جلسه قبل و جلسه امروز تصریح کرد: آقای چمران به دلیل دچار شدن به یک ویروس و بنا بر توصیه پزشکان معالج در جلسات شورا حاضر نشده‌ است و هم‌اکنون در منزل در حال استراحت هستند و با بهبودی حالشان مجددا در صحن شورا حاضر خواهد شد.

 

سروری همچنین در خصوص برنامه‌ریزی شورا و شهرداری برای ورود اتوبوس‌های دست دوم و وارداتی گفت: با توجه به مشکلاتی که در فرآیند تولید داخل وجود دارد ما نمی‌توانیم مردم را در گرما و سرما در انتظار اتوبوس ببینیم و به همین جهت برنامه‌ریزی خود را برای ورود اتوبوس‌های دست دوم د ر حد نو انجام داده‌ایم و ان‌شاءالله با مساعدت دولت این اتوبوس‌ها وارد ناوگان حمل و نقل عمومی خواه شد.

 

وی در پاسخ به این سوال که این اتوبوس‌ها از کدام کشور تامین خواهد شد گفت: این اتوبوس‌ها هم از کشورهای آسیایی و هم کشورهای اروپایی تامین خواهند شد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار